Nageldesign

Nageldesign och utvecklingen av densamma

Ordet manikyr kommer ursprungligen från de latinska orden för hand och vårt – manus och cura. Förmodligen är du redan bekant med vad manikyr är; om du inte har gjort det själv vet du säkerligen någon som gjort det, eller så har du åtminstone gått förbi en salong som erbjuder denna tjänst. Däremot är du kanske inte lika bekant med nageldesign?

Du kan säkerligen utifrån ordet ana vad nageldesign handlar om – och du har alldeles rätt. Nageldesign är samma sak som nageldekoration. På senare år har det blivit allt mer populärt att utsmycka sina naglar. Och utbudet och möjligheterna är mycket större än du kan tro.

Utbudet består av pärlor, stickers, glitter, stämplar, Swarowski-kristaller och till och med piercing. Det är endast fantasin som sätter gränserna för hur det kan se ut. På Internet hittar du många återförsäljare där du kan få en snabb överblick och sedan beställa det du fastnat för. Om du inte känner dig bekväm med att göra detta själv, kan du också besöka en nagelsalong för att få jobbet gjort. Ett besök på en nagelsalong är en vardagslyx fler borde unna sig.

Det är svårt att följa alla trender. När man tror sig veta vad som är trendigt har det hunnit bli passé. Att måla naglarna har kvinnor gjort så länge vi kan minnas, men att utsmycka dem som en del gör idag har vi kanske inte sett tidigare. Onekligen är det trendigt att inte bara måla sina naglar, utan att även utsmycka dem och på så vis förmedla en känsla och sin personlighet. Sedan finns det hur mycket inspiration som helst att insupa på nätet.

Kom ihåg att det inte finns några gränser för hur man får dekorera sina naglar. Din fantasi sätter dina gränser. Du kanske inte ens behöver beställa något utan kan använda vad du har hemma? Våga tänka utanför boxen och tänka annorlunda – det kan aldrig bli fel.

Nageldesign